Fisher Price Eğitici Eğlenceli Tuvalet Türkçe Değerlendirmeleri
UB
UB
16 Mart 2021, Salı |
U*** B****
Aldik ama cocugu henuz uzerine oturtmayi basaramadik. Cok ilgisini cektigi icin oturmaktansa oynamayi tercih ediyor. Gerci daha 22 aylik bizimkisi. Umarim ileride oturur. Bence en ucuzundan bir lazimlikta yeterli. Hanim israrla istedi diye aldik.
ŞK
ŞK
24 Aralık 2021, Cuma |
Ş**** K****
Ürün beklentimin üstünde bir kalitede ve kullanışlı. Aile içi yılbaşı çekilişinde benim torunuma hediye almama vesile oldu. Yatırımın ileriye dönük ve en güzeli eğitim olduğuna inancım hiçbir zaman değişmedi. İnşallah ileri yaşlarındaki eğitimleri de bana nasip olur. Güle güle kullan cici kızım venüs.
Kullanıcı bu ürünü Fark Burada satıcısından aldı.
BO
BO
31 Temmuz 2023, Pazartesi |
B**** O***
Herseyiyle sağlam geldi sadece ses çıkaran cihaz için pil hediye etmelerini beklerdim ama hızlı kargolamalarin dan dolayı çok teşekkür ederim.....
DK
DK
04 Ağustos 2023, Cuma |
Dilan K****
Alışık olduğumuz fisher price kalitesi. Fiyatı da uygun yakalayınca kaçırmadan aldık💓
ZC
ZC
31 Temmuz 2023, Pazartesi |
ZEHRA C****
Kargo hızlı ve sağlam şekilde teslim edildi teşekkür ederim
CK
CK
29 Mart 2023, Çarşamba |
C** K***
Gerçekten çok başarılı bi ürün. 3 yaşında bir oğlum var ve tuvaletten anlamadığımız bir şekilde korkuyordu. Şimdi tuvaletim gelsin de bu tuvalete yapayım diye başında bekler oldu. Biz çok memnunuz. Tavsiye ediyoruz.
Kullanıcı bu ürünü Garaj Toys satıcısından aldı.
ÇŞ
ÇŞ
04 Ekim, Cum |
ç**** ş****
Normal lazımlıklar denedim konfor açısından gayet başarılı bir ürün
Fakat vaat ettiği gibi içine sıvı yapıldığında müzik çalmıyor hazneyi çıkarıp yıkadığımda hareket ettiğinde başlıyor müzik malesef. Çünkü amacım sıvı içine aktarıldığında mğzük çalması ve benim birtimü sorunu sormamaktı bu sebeple sıkıntılı
Kullanıcı bu ürünü StoreMIX satıcısından aldı.
YK
YK
03 Ağustos 2023, Perşembe |
Yüksel K***
çok hızlı ve sağlam geldi müzik bölümüne henüz bakamadım . hediye aldım umarım tatlı kuzu da sever ve kullanır.
BD
BD
05 Ocak, Cum |
B**** D****
26 aylık kızım için aldım tuvaletine alıştırmak için daha öncesinde basit bir lazımlık almıştım sürekli kıyafetleriyle oturtuyordum. Bu daha sevimli ve korkmasını engelliceğini düşündüm çişini yaptıkça müzik çalması çok hoşuna gitti bugün bezi atalı 4. Günümüz kakasınıda yaptı . Yan tarafında ki sifonu çekiyor kendi hoşuna gidiyor . İyi ki almışım .
Kullanıcı bu ürünü Escmarket satıcısından aldı.
AA
AA
12 Ekim, Cts |
a**** a****
Bu ürünü tavsiye ederim. Ses ve görsel olarak çocuğun ilgisini çekiyor. Ve amacımıza çok çabuk ulaştık. Bize çok faydası oldu.