Sinbo SVC-8602 Dikey Elektrikli Süpürge Değerlendirmeleri
BÇ
BÇ
26 Mayıs 2021, Çarşamba |
b**** Ç****
Fiyatına göre harika bir ürün. Öğrenci evinde yaşıyorum, kullandıktan sonra torbasını ve alt kısmını çamaşır suyu ile yıkıyorum. İki kedi ile yaşıyoruz, neredeyse her gün çalıştırıyorum. Koltukların altına bile giriyor süpürge. Hiçbir sıkıntı görmedim. Taa ki arkadaşım süpürgeyi torbasız kullanıp motoru mahvedene kadar. Yenisini sipariş ettim, böylece torba vs yedeğim oldu, motoru değiştirir değiştirir kullanırım.
IQ seviyeniz 5 değilse ve bir torbanın hakkından gelmeyi becerirseniz süper ürün.
EK
EK
12 Mayıs 2022, Perşembe |
e*** k****
Öcelikle hepsiburadaya çok teşekkür ederim gayet güzel paketlenmişti ve hepsijet kargoyla kısa sürede elimdeydi hiç beklemedim.
Yorum yapmak için özellikle bekledim biraz kullanıp görmek için.Tam bir fiyat performans ürünü sorunsuz beklentimin üstünde gayet iyi temizliyor ,çekim gücü süper.Ben mutfakda kullanmak için aldım sorunsuz istediğim gibi hatta dün akşam koridorlarıda süpürdüm gayet iyi temizledi..Sesi bir tık fazla ve yanlarından hava çıkışı fazla ,başlık kısmı süpürürken havaya kalkıyor evet ama düzgün tutulunca sorun yok..Neticede fiyat belli çokta abartmamak lazım bu fiyata gayet başarılı ben çok memnun kaldım.
EU
EU
16 Aralık 2022, Cuma |
E*** U***
Hem uygun olsun cebimi yakmasın hemde güzel süpürsün diyorsanız kesinlikle performans ürünü gerçekten bu kadar beklemiyordum yeni süpürdüğüm evimde denedim çıkanlara inanamadım çekim gücü çök iyi yollukları kaldırıyor o kadar diyeyim alın aldırın ben çok beğendim kargoda sıkıntı yaşamadım iyiydi satıcıya teşekkür ediyorum
Kullanıcı bu ürünü DorukExpress satıcısından aldı.
DK
DK
12 Aralık 2022, Pazartesi |
D**** K****
İki gün önce süpürdüğüm mutfaktan çıkan toz ve kir.bu kadar kir var mıydı dedim saç kıllarını da cekti gayet kuvvetli çekim gücü var. inşallah performansı düşmez denediğimde cok memnun kaldım. Keşke 1 tane daha alsaydım indirime girdiğinde. Sağı solu biraz çizikti Fiyatına göre gayet iyi
MA
DB
DB
26 Şubat 2022, Cumartesi |
d**** b****
Bizim millet bir garip, ayakkabı parasına süpürge alıyorsun, biri demiş sesi çok çıkıyor, diğeri hava üflüyor. Valla parasına göre on numara makine. Ben memnunum, bekarlara evi küçüklere tavsiye ederim. Fakirin dostu bir süpürge :)
Kullanıcı bu ürünü EVKOLİK satıcısından aldı.
ÖB
ÖB
20 Haziran 2022, Pazartesi |
ö**** b****
Sinbo markası fiyat olarak en uygunu ama kalite olarak kötü maalesef ki. Süpürgenin alt birleştirilecek yerinde açıklık var yine çayçım gibi.
EA
EA
13 Ekim 2022, Perşembe |
e**** a***
Ürün kullanışlı ve çekim gücü güzel kargomuzda elimize çok çabuk ulaştı
MK
MK
23 Mart, Per |
M**** K****
Ürün Kronik olarak Hatalı Üretilmiştir!! Çekme başlığının sabit takılı yeri komple altında ki plastik çok ince, Kırılıyor Evime ve Ofisime 2 tane almıştım ikiside çöp oldu Tavsiye etmiyorum
OD
OD
15 Temmuz 2021, Perşembe |
Osman D****
Ürün fiyat olarak en iyisi, sesi standart çok abartılacak kadar sesli çalışmıyor motoru iyi güçlü çekim yapıyor
Eksileri;
1-)Hava çıkışları sağda ve solda olduğu için tozları havaya kaldırıyor ve havası çok güçlü
2-)Kablo uzunluğu gayet iyi ama makine boyu çok kısa hele tutma sapı çok kısa ve tutma yeri tam oturmuyor
3-) Tek üçgen başlık var ve kafası havaya doğru kalkıyor sakince kullanmanız gerekiyor
4-) Toz haznesini boşaltıp temizledikten sonra yerine çuk diye oturmuyor biraz kalitesiz olmuş
Ama tabi bunların hepsi ucuz olmasından, çekim olarak gücü yeterli kablo boyu yeterli. Başka eksisi yada artısı yoktur.