Tu Tienda El Örgüsü Bahçe, Balkon, Armut, Fındık Salıncak Değerlendirmeleri
CT
CT
10 Aralık 2022, Cumartesi |
c**** t****
Burda yaldızlar kümesi yapabilirim. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fiyatına göre süper bi ürün. Satıcıya ilgisinden ve kalitesinden dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Çok tereddüt etmiştim. Fakat fotoğraflar zaten her detayı anlatıyor. Düşünmeden gönül rahatlığıyla tam tavsiye !!!
SE
SE
06 Ekim 2022, Perşembe |
s**** e****
Ürün elime sağlam bir şekilde ulaştı. Sanırım bunda en büyük pay kargoyla değil de kamyonla göndermiş olmalarıydı. Bayağı geniş bir ebati var çünkü. Kargo şirketlerinin dikkat edeceğini hiç düşünmüyorum. Satıcı da bundan muzdarip olacak ki böyle gönderdi. Teşekkür ederim. Dediğim gibi güzel geniş bir ürün. Yastıkları minderi kullanışlı. Herhangi bir yırtık çizik deformasyon yok. Bayağı araştırıp öyle almıştım zaten. Küçük balkonlarda bayağı yer kaplıyor. Salona koymak için alıyorsanız çok ideal tavsiye ederim.
İG
İG
14 Kasım 2022, Pazartesi |
İ**** G****
Harika ötesi güvenerek alabilirisniz satıcı cok güzel ilgileniyor gercekten alın alın harika birşey
SY
SY
20 Şubat, Pts |
s*** y****
Çok begendık kuruluma da çok basitti teşekkür ederizz
AO
AO
25 Kasım 2022, Cuma |
Abdullah O****
Ürün çok güzel satıcı çok ilgili teşekkürler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
HG
HG
04 Mart, Cts |
h**** g****
Ürün hoş güzel kargolara Kayseri’den İstanbul Silivri’ye zamanından erken teslim edildi eyvallah amma bağlantı saplama civarasının geçtiği delikler simetrik olarak denk değil yeterli ekipmanım ve işçilik elimden geldiği için montaj deliklerini denklemem benim için zor olmadı. Kırdığım yıldız sadece ürünün deliklerinden kaynaklı. Satıcının iletişimi 5 yıldız kargo efsane deprem bölgesi yardım tırı ile geldi direk olarak mng kargo getirmiyor ağır yük ve malzeme olduğu için ama beklediğimden de erken geldi helal olsun.. ürüne gelecek olursak piyasada 1000 TL altı satılan ürünlerden 2 gömlek üstün bir ürün tavsiye ederim.
MK
MK
19 Şubat, Paz |
M**** K****
Çok güzel ve rahat bir ürün kızım için aldım
Satıcı çok ilgili,kargo parçasını eksik getirmişti ilgilenecek hızlıca gelmesini sağladı ihtiyacınız varsa düşünmeden alın derim
HD
HD
13 Mart, Pts |
h**** d****
Bu sabah geldi gerçekten görüldüğü gibi çok güzel özellikle paketlemesi tertemizdi daha kurmadık ama çok beğendik teşekkür ediyoruz hayırlı kazançlar dilerim
NY
NY
14 Mart, Sal |
N**** Y****
3 günde elime ulaştı çok güzel biraz büyük geldi gözümüze ama alıştık sonradan balkonuma çok yakıştı
MS
MS
20 Mart, Pts |
M**** S****
Gayet hızlı başarılı, memnun kaldım, iyi fiyat performans teşekkürler