Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu Değerlendirmeleri
YE
YE
12 Aralık 2022, Pazartesi |
Y**** E**
Ürünü teslim aldıktan 2 hafta sonra yorum yazıyorum deneyimlerimi aktarmak için.
Rahatlığı iyi seviyede. Hem komple hem sadece sırt kısmının geri yatması özellikle 180 derece dümdüz olması hoşuma gitti. Kolçaklarının yumuşaklığı ve ayarlanabilirliği iyi. Birkaç kez tv izlerken rahatlığından uyukladım genelde sandalyelerde rahat edemem bunda uyukladım resmen. Oturak kısmı biraz ince gibi ancak yorumlara baktığımda oturdukça şekil aldığı söyleniliyor göreceğiz. Bel desteği vs sert visko şeklinde.
Koku meselesi oluyor evet, ancak aşırı koku yorumlarını görünce korkmuştum fakat öyle bir durum yaşamadım. Evet bulunduğu odada durdukça alışıyor diğer odadan girince bariz fark ediyorsunuz ilk birkaç gün kokuyu ancak 2-3 gün içerisinde normale dönüyor. Şu an koltuğu koklamazsam kokuyu almıyorum.
Ayrıca garantisi ile alakalı yorumumu da yapayım. Koltuk komple geri yatınca sabit kalmıyor düzeliyordu. Bunu garantiye ilettim, bana alt mekanizma ve amortisörün sıfırını hemen kargoladılar. Kargo ertesi gün elime ulaştı, parçaları değiştirdim sorunun gitti. Çıkan parçaları da garanti için geri kargoladım, çok hızlı ve sorunsuz bir deneyim yaşadım.
Koltuğun kargo ulaşımında Kasım ayı alışverişlerinden dolayı biraz sorun yaşadım. MNG kargo genelde çok sorun yaşatmazdı (ki bu gün sorunlu parçaları iadeye verdim yoğunluk bitmiş), ancak özellikle "Yağmurdan (ve nemden) koruyun" sembolü olmasına rağmen yağmur altında kapı önünde bekliyordu kargom. Kendim gittim teslim aldım görselde görebilirsiniz. Çok şükür ürünün içeriğinde naylonlar kullanılmış, paketi çok zarar görmüş olsa da ürün düzgün paketlendiği için zarar görmemişti.
MF
MF
24 Ekim 2022, Pazartesi |
M**** F****
Bilgisayar başında günlük 10 saate yakın zaman geçiren biri olarak artık klasik yemek masası sandalyesinin yol açtığı bel ağrılarından bıkmıştım ve bütçeme uygun kumaş bir sandalye araştırmaya başladım. Öneriler üzere bu sandalyede karar kıldım.
Ürünü çarşamba akşam sipariş verdim ve bugün toplamda 3 iş günü içerisinde elime ulaştı. Kargo süresi İstanbul'da oturduğum için bu şekilde olabilir farklı şehirler için durumu bilmiyorum.
Ürün MNG kargo ile elime ulaştı. Paketleme oldukça başarılıydı herhangi bir zarar görmemişti. Ürün düşündüğümden çok daha büyük bir kutuyla kargolandı yani eğer kuryeden evde teslim alamazsanız ve gidip alabilecek arabanız da yoksa işiniz zor :(
Kurulum kısmında yorumlardaki birçok insan gibi oturak ve yaslanma kısmını birleştirirken zorlandım ama sonunda tek başıma kurulumu tamamlayabildim. Kurulum sırasında kafama takılan bir soru için müşteri hizmetlerini aradım oldukça hızlı bir şekilde soruma cevap aldım.
İlk kullanım deneyimim oldukça iyi. Rahatlığı, yorgun bir şekilde eve geldiğim bir gün masa başında oturarak da test etmek istiyorum.
Kendimce ilk bakışta gözüme çarpan dezavantajlardan bahsetmem gerekirse:
-Sandalye düşündüğümden çok daha ağır yani neredeyse tekli koltuk ağırlığında.
-Oturak ve yaslanma kısmını bağlayan parçalar gibi bazı plastik parçalar biraz güvensiz hissettiriyor. Sandalyeyi hareket ettirirken biraz gerilebiliyorsunuz :D
İlk deneyimlerim aşağı yukarı böyle. Almadan önce çok fazla düşünüp araştırdığım için benimle benzer durum yaşayanlara ilk izlenimlerimi aktarmak istedim. Umarım birilerine faydalı olur :)
EM
EM
28 Kasım 2022, Pazartesi |
E*** M****
Ürünü bir haftadan fazla bir süre deneyimleme şansım oldu. Baştan söyleyeyim kurulumda tek kişi zorlandım peder beyden yardım alarak iki kişi güç bela kurabildik.
Malzeme kalitesi güzel. Oturma rahatlığı da iyi, yazılım mühendisiyim günün neredeyse yarısı bilgisayar başımdayım önceki koltuğumda başlayan bel ağrılarım gitti denebilir.
Bir iki kusur var;
1- Açıklamada 180 derece yatıyor olarak yazılmış ama tamamen 180 derece yatmıyor bir tık daha az derecede yatıyor.
2- Kolçaklardan birinin ayarlama düğmesinin basma hassasiyeti diğerine göre çok fazla sert o düğmeye bastığımı çok anlayamıyorum.
3- Yine bu aynı kolçak diğeri gibi yükseklik ayarını kilitleme sesi çıkarmıyor hangi seviyeye getirirsem kalıyor o yükseklik seviyesinde, diğer kolçakta bu yükseklik seviyesine getirince ve üstüne kolumu koyunca aşağı doğru kayıp o kademede kilitleniyor. Bu noktada sorunlu olan kolçak hangisi ayırt edemiyorum kilitlenme sesi çıkaran mı çıkarmayan mı bilemedim.
Satıcı Hawk firmasına ayrıca çok teşekkürlerimi sunuyorum çok hızlı bir şekilde ürünü bana gönderdiler. Kutu ve ürünlerin muhafaza önlemleri yeterince alınmıştı. Ürünü aldığım için mutluyum yakın arkadaşlarıma da aldırdım. Bu yorumu okuyan arkadaş da çekinmeden alabilir.
ME
ME
29 Kasım 2022, Salı |
M**** E***
Ürün gayet başarılı ve kaliteli.
Kumaşı gayet güzel.
Paketlemesi, yönergeleri, ekipmanları detaylı ve güzel.
Kurulumu tek kişi 1.30 saat sürdü. Koltuğun üst tarafı ile alt tarafının birleşmesi kısmında zorlandım. Yoksa diğer kurulumlar 5 dk.
Kargo firması 60 desi ürün bu bunu yukarı taşımıyoruz diyerek güvenliğe bırakıp gitti. Bu konuda biraz sinirliyim. Koli de öyle ağır bir koli değil. MNG pişmanlıktır.
İyi yorum yapana 850 RP veriyorlarmış. Ürün gerçekten iyi olmasa, diğer yorumların güvenilmez oluşuna dair yorum yapardım ama ürünün 850 RP rüşvete ihtiyacı yok hocam.
SB
SB
08 Ekim 2022, Cumartesi |
S**** B****
Öncelikle kargolamayi cok ozenle yaptilar ama 1 haftada anca kargoya verdi hazirda urun bulundurmuyorlar galiba.
Almadan once mutlaka bunu okuyun;
Olumlu yonleri:
Mekanik dayinimi guzel Kumas olmasi yaz aylari icin ozellikle cok iyi gunde 8-9 saatten daha fazla bilgisayar basinda geciriyorum. Bel destegi guzel. Kolcaklarin hareket etmesi iyi
98 kgyum hicbir yeri gacirdayip gucurdamiyor.İcinden bakim seti montaj icin allen anahtari vs cikiyor tek basima 30 dkda kurdum.
Olumsuz yonleri:
Kolcaklar genisleyip daralmiyor bu bir eksi bence,
Boyum 1.86 bana bir tik kucuk geldi diyebilirim 1.84 ve alti icin daha rahat olacagi kanisindayim.
boyunluk pek rahat degil daha iyi muadillerine denk gelmistim.
Bu fiyata karsi aldigimiz urunden beklenti bir tik daha iyi kalite aslinda ama malesef hepsi ayni bu ekonomide bu fiyatlar normal sanirim.
Mekanik olarak belirli bir derecede sabitlenemiyor bu en buyuk eksisi olabilir ya sabit duz duruyor ya da yaylanıyor . Parca kalitesi olarak bir tik daha ustunu beklerdim ama kotu degil.
Özetle,
1.84 den uzun degilseniz. Rahat bir koltuk tercih edilebilir. Muadillerine gore fiyati daha uygun (kampanyalar kendi sitesi vs takip edin )
BÇ
BÇ
24 Aralık 2021, Cuma |
B**** Ç****
Tahminimden çok rahat ve çok kaliteli. Bakım seti de içinde geldi. Düşünmeden alın.
EK
EK
19 Kasım 2022, Cumartesi |
emre k****
Kurulumu çok zor değildi ama biraz uğraştırdı. Ürün bence çok kaliteli ve rahat tek bir eleştirim olabilir kolçaklar biraz daha yumuşak olabilirdi plastiğn içnde yumuşak bir şey var ama yeterince değil tek eleştirim o tavsiye ediyorum ve çok hızlı geldi
OÖ
OÖ
24 Ocak, Sal |
O*** Ö****
Ürün İstanbul içi bir günde elime ulaştı.Uzun süredir bel ve boyun ağrısı çektiğim için böyle bir sandalye arıyordum.İndirimde görünce hemen aldım.Ürün MNG kargo ile gönderildi.Paketleme gayet iyiydi.Her ürün korumaya alınmış şekilde gönderilmiş.Kurulumu tek başıma yaptım.Eğer oturakla bel parçasını birleştirirken ürünü yan yatırırsanız çok kolay.Ben bu bölümden ziyade yan kapakları oturtmada çok zorlandım.Kumaş üzerindeki vida delikleri çok hoş durmuyor.Bel ağrım geçti.Tek eksik yanı benim için videolarda gördüğüm kadarıyla boyun kısmı yastığı kemerli şekilde gönderiliyordu ve sandalyenin boyun kısmından kitleyip kullanımı vardı.Bana gönderilen ise lastikli bu yüzden aşağı çok fazla çekemiyorsunuz 1.75 boy için boyuna değil tam kafamın arkasına denk geliyor.Kendilerine yazdığımda artık yeni modellerde lastikli üretim olduğunu söylediler.Terzide kendim yaptırıcam mecburen.
UG
UG
03 Ocak, Sal |
U*** G**
Ürünü kısa süredir kullanıyorum bu süre içerinsindeki deneyimimden bahsedeceğim.
İlk kargolama ve gelmesi yeterince hızlı 3 gün civarında elime ulaştı.
Paketleme yeterli seviyede önlem alınmış hasarsız elime ulaştı.
Kurulum biraz uğraştırıcı gerçekten bazı parçaları biraz zorlamak gerekiyor ama detaylı anlatımı mevcut. Kurduktan sorna gayet sağlam duruyor.
Malzeme kalitesi bağlantıları kapattığımız 2 parça var önemsiz aslında ama bir tık tam oturmadı gibi geldi bana amak ullanım ve görüntüde sorunu yok.
Genel olarak malzeme kalitesi iyi ayakları inmce gibi duruyor ama baya metal fazlasıyla sağlam yastığı ve beldesteklerini beğendim ama bel desteğini yükselttiğimde sabit tutamadım.
kol destekleri yükseklik ve yön ayarı var beğendim ve yapısıda güzel yumuşak.
Oturma kısmı biraz sert gibi geldi başta ama yumuşayacaktır diye düşünüyorum.
Ürün genel oalrak gayet yeterli alıp almamak fiyatına kalıyor bence bütçeniz yeterliyse muadillerine baktıysanız yada indirim de fln alabilirseniz güzel açıkçası güncel fiyatına baktığımda küçük bir kitleye hitap ettiğini düşünüyorum çünkü sürekli pc başında benim gibi evden çalışıp akşama kadar bilgisayarda olup mesai bitincede ekstra zaman geçirelenler için bu olmasada benzer bir koltuğun gerekli olduğunu düşünüyorum. normal sandalye çok rahatsız ve bel sırt ağrısına sebep oluyor kol desteği klavye ve mause kullanımımı çok rahatlattı yükseklik ayarı bu durumda gerçekten işe yarıyor.
Not: koku kısmı evet başlarda bir koku durumu var ilk paketten çıkardığınızda zaten farkediyorsunuz ama oda zamanla kaybolacaktır diye düşünüyorum.
AÖ
AÖ
22 Aralık 2022, Perşembe |
A**** Ö****
Açık rengini almıştım ancak kargoya verilmeden önce fikrim değişti. Taksitli aldığım için iptal etmek istemedim. Satıcıyla iletişime geçtim ve kargolamadan önce değişimini yaptılar. Satıcıya teşekkür ederim.
Ürüne gelecek olursak, kumaşı, kalitesi, mekanizması ilk izlenimime göre çok kaliteli duruyorlar. İlerde ne olur bilemem ama kolay kolay eskiyecek gibi durmuyor. Günde en az 6-7 saat kullanacağım. İleride uzun kullanım yorumlarımı tekrar eklerim.
RenkStone