Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T 8000PA Akıllı Robot Süpürge Değerlendirmeleri
EY
EY
23 Kasım 2022, Çarşamba |
Elanur Y****
Merhabalar. Ürünüm 1 gün içerisinde teslim edildi Yağız grup firmasına hızlı teslimatı için teşekkür ederim.Yeni bir model türkiyede ilk defa satışa sunulmuş başka biryerde satışını görmedim. Bu tarz hiç yorumu olmayan yeni ürünler insanı tedirgin etmiyor değil o yüzden deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ürün gelir gelmez kurulumunu yaptım ve haritalandırma yaptım haritalandırma işlemini tek seferde tamamladı. Robotun özelliklerinde dünyanın en güçlü çekim gücüne sahip roboto yazıyor. 8000pa gerçekten ciddi bir oran. üründe 4 farklı çekim gücü var sessiz standart güçlü ve süper güçlü şeklinde. sessiz standart ve süper güçlü modlarını denedim. Hemen süper güçlü çekimi söyleyim 170m2 evim var 4+1 birde mutfak yani toplamda 6 oda şeklinde birde ara var hol toplamda 7 oda diyebiliriz. Süper güçlü modda sadece 1 oda açıkta kaldı şarj için geri döndü yani tek şarjla ortalama süper modda 6 odayı pırıl pırıl yaptı. Daha önce kullandığım mop pro 2 modelinde normal modda bu evi 3 defada anca bitiriyordu performans bakımından gerçekten çok beğendim. Paspas modunuda denedim ful su haznesi ile evin tamamını hem sil hem süpür yaptım evin tamamını bitirdiğinde su haznesinde hala çeyrek su vardı ve evim büyük bir ev parkeleri ve fayansları sulu ve lekeli bırakmadı tertemiz sildi. Bu kılları toplayan rulosunu bıçaklı bir sistem yapmışlar oda sanırım çok etkili 1 gün önce evimi dip köşe temizledim bugün yeni robotumu denedim çıkan tozu görmeyin yani :)
Sonuç:
Bu robotu öneririrm indirimde aldım memnunum. Fakat oturma odamda standın yerini değiştirdim koltuğun yerini değiştirdim robotun kafası karıştı bulamadı standı çünkü odayı tamamen değiştirmiştim bulamayınca sonradan fark ettim durumu resetleme yaptım (üst 2 tuşa basılı tuttum) sonra gidip standını buldu hani böyle bir işlem yapacak arkadaşlar iyi bilsinler standı sabit yerde tanımlıyor yer değiştirirseniz kafası karışıyor çünkü o alan için haritasını ayarlıyor bilginiz olsun
herkese tavsiye ederim umarım anlatabilmişimdir
ZN
ZN
28 Nisan 2023, Cuma |
Z**** N****
Ürünü bir hafta , kullanıp, değerlendirme yaptım.
Ürünün içinden çıkan QR kodla kolayca kurulum yapıyorsunuz, mi home aplikasyonunu paylaşarak kulanıcı ekleyip 2-3 telefondan da kullanabiliyorsunuz, ben eşimi ekledim, ilk önce TÜM KAPILAR AÇIK olarak tüm evi haritalandırın. Şarj istasyonu sabit bir yere koyup, yerini değiştirmeyin. Sonra odaları ve halıları tanımladım, ilk kullanımda mutlaka refakat edip, yasaklı bölge tanımlamaları yapın. Engel tanımlaması mükemmel, eşyalara ön ve üst sensörlerle pek dokunmuyor. Çekiş gücü çok iyi çekiş gücünü 4 farklı modda siz aplikasyondan ayarlayabiliyorsunuz. Sessiz mod da var gece kullanımınıza uygun, Standart ve Güçlü mod gayet yeterli çekim sağlıyor. Cihazın karşılaştırdığım diğer robot süpürgelerden farklı ve ayırt edici özelliği olan 8000 Paskal çekim sağlayan Turbo modu da var. Bu mod kirli dökülmüş her şeyi emiyor. Cihazı günlük istediğiniz saat ve modlarda ayarlayabiliyorsunuz. Cihazın sadece süpürme, süpürme +silme ve sadece silme ayarları var. Süpürme ayarında halıları ıslatmıyor, Halıları kolayca tanımlayabiliyorsunuz, o yüzden diğer Roborock ürünlerdeki mop kaldırmaya hiç gerek kalmıyor, isterseniz mopu da kolayca çıkarabilirsiniz. Mop silme de az-orta-yoğun olarak 3 farklı su damlatma modu var, Genelde mutfak banyo yoğun, parkeler orta olarak kullanım daha iyi oluyor. Tek veya oda guruplar olarak günlük veya haftalık planları aplikasyondan kolayca yapılıyor. Uzaktan kumanda modu ile isterseniz manuel süpürme de yapılabiliyor, ama en iyisi günlük program yapıp cihazın 2-3güne bir çöp hazneyi boşaltmak. Çöp hazne pratik, cihaz şarjda iken önde duruyor. Kolayca çıkıyor, Hepa filtre var, Süpürge toplayıcaki özel tasarım bıçaklar kılları dolamadan çekmeyi sağlıyor. Satın almadan yorumlarda kılları parçalayıp almadığı, parkeleri çizdiği gibi yorumlar açıkçası beni endişelendirdi fakat bir haftalık kullanımda böyle bir problem görmedim. Fiyatın artacağını tahmin ettiğim Xiaomi’nin mühendislik dehası bir ürünü.
Kullanıcı bu ürünü HIZLIALTEKNOLOJI satıcısından aldı.
HK
HK
12 Ekim 2023, Perşembe |
H**** K****
Ürün kutusunun güvenlik bandı açılmış geldi. Ürünün içine konulduğu kutu kirli ve toz içindeydi. Muhtemelen kutuyu başka cihazdan alıp koydular. Paketleme çok kötüydü. Kutunun her tarafı yırtık vaziyetteydi. Bu kadar para veriyoruz ancak gelen ürün insanın içine sinmiyor. Sıfır değil de ikinci el yollanmış gibiydi. Yakışmadı hepsi burada kalitesinde iş yapan bir şirkete.
Kullanıcı bu ürünü SLGELEKTRONİK satıcısından aldı.
MD
MD
20 Nisan 2023, Perşembe |
M**** D****
Ürün çok kullanışlı, aldığımız satıcı deprem bölgesinde olmamıza rağmen kargolamayı çok hızlı yaptı, kurulumu haritalama ve kullanıma başlamanız çok basit. Temizlik açısından bakacak olursanız süpürme modları gerçekten çok işlevsel. Yalnızca silme modunda yalnızca su kullandığınız için acaba temizlemiyor mu hissi veriyor fakat temizlenen yerleri kontrol ettiğinizde özellikle baza ve koltukların altında farkı anlayabiliyorsunuz. Tek kötü yanı yalnızca uzun halı püskülleri ve küçük halılara takılabiliyor.
Kullanıcı bu ürünü MTBİLİSİM satıcısından aldı.
EA
EA
01 Aralık 2022, Perşembe |
E**** A****
Robot süpürgeyi en uygun fiyatlı olduğu zaman aldım. Kurulumu basit oldu uygulamasını indirdim Wifi ye tanımladım cihaz çalıştıktan sonra 5-10 dk içinde tüm evi haritaladı daha sonra tam şarj olduktan sonra 75 dk evin süpürge işini bitirdi turbo modunda .bu arada turbo modunda daha güçlü 8000PA lık birdesüper modu var onu daha denemedim.süpürme öncesi evi detaylı temizlemiştik buna rağmen robot süpürgenin ilk temizlik sonrası içinden baya toz kır çıkması beni açıkçası şaşırttı. İşini iyi yapıyor dili Türkçe'ye çevirdim odaları isimlendirdim kanepe altı sandalye yoğun olan yerlerde ufak dokunuşları oluyor ama cihaza zarar verici nitelikte değil bu benim ilk robot süpürgem daha doğrusu eşimin O çok istediği için en iyisi olduğunu düşündüğüm bu süpürgeyi aldım. iki üç yıl önce çıkan diğer süpürge fiyatları çok pahalıydı ben de bu süpürgenin özelliklerinin daha iyi olduğunu ve fiyat performans açısından alınabilecek en iyi tercih olduğunu düşünerek aldım şu an fiyatı tekrar artmış. kısacası şu an ben ve eşim çok memnun kaldık İnşallah hep memnun kalırız satıcı firma ve hepsiburada ailesine çok teşekkür ediyorum. Alacaklara tavsiye ederim.
AK
AK
26 Kasım 2023, Pazar |
A**** K****
10250 TL'ye aldım gayet başarılı memnun kaldım 110 metrekare evi tek şarjda süpürdü yüzde 15 şarjı kaldı turbo modda yerde hiç birşey bırakmıyor mob a gelince uygulamada su oranını en düşüğünde kullanırsanız ıslaklık bırakmıyor günlük temizlik için bulunmaz makine tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
ÖÇ
ÖÇ
24 Ocak, Çar |
Ö*** Ç****
Robot süpürgeyi aldığımız günden bugüne kadar(yaklaşık 50 gün) sorunsuz bir şekilde kullandık. Çok memnunduk, adeta normal süpürgeyi unuttuk.
Süpürge enson 17.01.2024 Çarşamba günü sorunsuz bir şekilde çalıştı ve temizliğini tamamladı.
Süpürge ertesi gün ; seçilen bölgeye sorunsuz bir şekilde gitmesine rağmen seçili alana vardığında
kısa bir süre orada bilinçsiz bir şekilde gidip-geldikten sonra temizlik tamamlanmadığı halde tamamlandı deyip,
şarj istasyonuna geri dönmeye başladı.
Bu sorunu gidermek için; resetleme, fabrika ayarlarına döndürme, kapatma, yeniden haritalandırma gibi denemelerimize rağmen sorun bir türlü düzelmedi.
Bunun üzerine garanti kapsamında süpürgeyi hepsiburada satıcısına gönderdim. Ürün şuan incelenme aşamasında sonucu bekliyoruz. hepsiburada'nın bizi mağdur etmeyeceğini düşünüyorum.
Sonucu sizlerle tekrar paylaşırım
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
AD
AD
11 Aralık 2023, Pazartesi |
A**** D****
Ürünü kesinlikle bu satıcıdan almayın kullanılmış ve paketi açılmış ürün gönderdi
Kullanıcı bu ürünü SLGELEKTRONİK satıcısından aldı.
GÇ
GÇ
29 Kasım 2022, Salı |
G**** Ç****
Robotu 2 farklı evde kullandım sıfırlayıp wifi yenilemesi yaptım sadce haritalamada sorun yaşamadı zaten çoklu harita seçeneği var.
89 şarj ile 150mtrekare evi yaklaşık 1 1buçk saatte süprdü sildi.işlem bitnce hala su haznesinde su vardı.
%7 şarj kaldığnda şarja kendi gidyor şarjı biraz dolunca geri devam ettireblyosnz kaldğı yerden.
Benm beklentmi karşıladı gerçekten robotu herkes alması lazım büyük kolaylık
EC
EC
30 Kasım 2023, Perşembe |
e*** c****
Tek sıkıntı ürün haritalindırma yaparken acayip şekilde çizildi yani çok büyük bir hevesle aldık evet çok memlunda kaldık ama eşimde çok memlun kaldı fakat çizildi sonra karbon fiber bant aldım parça parça yerini banladım işte başta bozuk zannettim ama arada bir çaprtığı yerler oluyor bazen ama bilemedim. Satıcı ile görüştüm durumu anlattım oda biz bu duruma bişey yapmıyoruz dedi bozuk olduğunu düşüyorsanız form gönderdi formu doldurun xiaominin garantisine başvurun dedi. Falan çok iş sonra baktık vurmaları azalttı kesti nerdeyse evde takılcağı yerleri yumuşak bantlar falan kapladım. Robotu karbon fiber bantla kapladım falan. Ama robot piyasadaki robotlardan çok iyi çekim gücü ve hızlı olarak süper evi tek başına süpüyor mis gibi. Alın ama eve alışana kadar yeni yürüyen bebek gibi arkasında gezemeniz lazım
Kullanıcı bu ürünü Comfor satıcısından aldı.