Taksun Profesyonel Terzi Makası No:1250 Değerlendirmeleri
SG
SG
05 Kasım 2022, Cumartesi |
Songül G****
Sadece kağıt denedim çok iyi kesti kumaşı demeyince tekrar yorum güncellerim aynı güm kargoya verildi ertesi gün elime ulaştı yanlız şu dikkatimi çekti ürüne bakarken 22 dk içinde alırsanız kargoya verilecek yazıyordu aldıktan hemen sonra sordum satıcıya soru olarak bugün veremeyeceğiz dedi ben tam iptal edecektim akşama dogru kargoya verilmiş çünki benim aciliyetim oldugu için ve ürün tanıtımında 22 dk içinde sipariş verirseniz buhun kargoya verilir yazıyordu neyseki verdiler bende iptal etmedim satıcının kafası biraz karışıktı galiba
Kullanıcı bu ürünü ilyailya satıcısından aldı.
ÖD
ÖD
10 Şubat 2021, Çarşamba |
ö**** d****
Kardeşim her evde aklı başında bir makas olmalı bu tarz kaliteli gerçekten keskinlik ve ergonomisi tartışılmaya ak kalitedeki ürünleri satan ve hızlı gönderi yapan e ticaret sahibi olan insana teşekkürlerimi sunuyorum paranı güle güle harca kuruşuna kadar helal olsun tamamen metal gerçek lazer kesim bu kumaş makasi gerçekten çok bedendim,fiyatları pahalı bulanlar köşe başı kırtasiye den plastik saplı biraz zorlayınca geniş daireden kırılan ve birşey keserken acıtan 20 TL lik makaslara baksinlar,1 mm kesik bile jilet inceliğinde kumaşa atabiliyorsunuz denedim bizzaat saygılar kaliteli saticilara bu arada küçük sürpriz hediye tamda zamanında denk geldi parası helal olsun saygılar
SA
SA
22 Şubat 2022, Salı |
SÜLEYMAN A****
İÖ
İÖ
10 Ocak, Sal |
İ**** Ö****
Ürün kalitesini belli ediyor kutusu bile premium hissi veriyor, keskinliği çok iyi ben suni deri kesmek için aldım memnun kaldım, fiyatıda performansına göre normal.. tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü kezbantekstil satıcısından aldı.
HH
HH
02 Ekim 2022, Pazar |
h**** h****
10 tane makas alacağına bi tane bundan al kafan rahat olsun muhteşem kesiyor ve ele oturuyor Terzi değilim ama Ufak tefek bez vs kesceksen her evde olmalı
Kullanıcı bu ürünü İşkur Makina satıcısından aldı.
HG
HG
22 Ekim 2022, Cumartesi |
H**** G****
Makas mükemmel jilet gibi kesiyor
Kullanıcı bu ürünü kezbantekstil satıcısından aldı.
BY
BY
17 Ocak, Sal |
B**** y****
Ürün efsane kaliteli bir ürün elinize alınca bile anlıyorsunuz kalitesini en uç kısmı ile bile muhteşem performans gösteriyor fakat kargo şirketi ürünü getirmediği halde teslim edildi diye bildirim gönderdi daha sonra hepsi burada ile iletişime geçip sorunun çözümünü bulduk 👍🏻
Kullanıcı bu ürünü igneiplikburada satıcısından aldı.
MY
MY
21 Şubat 2022, Pazartesi |
Murat Y****
Öncelikle firmaya ürün paketlemesi ve kargonun hızından dolayı teşekkür ederim. Makas tamamıyle metal ve güzel bir hissiyatı var. Ürünle alakalı aklıma takılan tek şey; faturada çin meşeli taksun yazıyor, daha kaliteli bir çeşidi daha mı var bilemiyorum.
NN
NN
26 Mart 2022, Cumartesi |
n**** N**
Güzel aynı fotoğrafta görüldüğü gibi
Kullanıcı bu ürünü igneiplikburada satıcısından aldı.
OE
OE
07 Aralık 2022, Çarşamba |
o**** E****
hepimiz bir ürün almadan yorumlara bakmak oluyor ve yorum yapmayida teşvik ederim dogru bilgiler yazarak.makas güzel ve keskin tavsiye ederim