Yataş Bedding VISCO THERAPY STANDART Yastık (38x70 cm) Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (103)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
MF
MF
14 Ağustos 2020, Cuma |
M********* F**** (36) - Bilecik
Ürün beklenen özellik ve standartlarda, alçak geleceğini düşündüm ama orta kullanımda benim için 11 cm yeterli bi yükseklik olarak geldi. Üzerinde ortapedik yastıklarda boyun destek yükseltileri belirgin bir şekilde mevcut değil, dolgu teknolojisinin bu özelliği sağlayıp sağlayamayacağını kullanım esnasında öğreneceğiz.Standart yastık kılıfı biraz kısa geldi, üzerinde gelen kılıf ile kullananlar için sıkıntı yok.
Daha önceden bu tür yastıkları kullanmadığım için kullanımını zamanla deneyip göreceğiz.
Hızlı kargo, kaliteli hizmet ve ambalaj için teşekkürler
MS
MS
11 Ocak, Pts |
M******* S**** - İstanbul
Süper ürün başta alışması zaman alabilir. Ama alışınca başka yastıkları aramıyorsun. sırt üstü yatarken yüksekliği tam yan yatarken biraz alçak kalıyor gibi sadece
ES
ES
17 Ocak, Paz |
e*** s****** (31) - İstanbul
urunu boyun agrilari olanlar icin tavsiye ederim gayet kaliteli direncli bir yapisi var hem uykuda hem koltukta otururken yaslanmak icin kullanilabilir.
GE
GE
21 Nisan 2020, Salı |
G***** E*** - İstanbul
Biraz yumuşak geldi ama klasik yastıklardan kaynaklanan boyun ağrım olmuyor artık. Aslında ince bir yastık değil, ama yatınca basılıp inceliyor. Yine de boyun boşluğunu dolduruyor. Sırt üstü yatanlar için iyi. Geniş omuzluysanız yan yatarken ince gelebilir. Ben yastığın altına elimi koyarak çözüyorum bunu. Fotoğrafta görüldüğü gibi net bir boyun yükseltisi yok. Neredeyse dümdüz yastık. Genel olarak memnunum. Uzun süre kullanırım.
NE
NE
09 Ekim 2020, Cuma |
N**** E****** - İstanbul
Kargo çok hızlıydı elime hemen ulaştı teşekkür ederim. Yastık ilk izlenimlerime göre güzel gözüküyor uzun vadede deneyip görücez. İyi ki indirim yapmışsınız
MT
MT
13 Ekim 2020, Salı |
M****** T*** - Gaziantep
Yastık ve alez malzemesi kaliteli. Piyasada satılan ucuz ürünler gibi değil asla. Boyutu ve yüksekliği de orta yükseklik severler için ideal. Ancak visco olmasi sebebiyle çöktüğü zaman fazla çöküp, o yüksekliği kaybediyor. Yüksek yastık sevenler daha sert visco yastıklara veya visco olmayan yastıklara yönelebilirler. Ben keske daha sert bir yastık alsaymışım diyorum.
SÇ
SÇ
05 Aralık 2020, Cumartesi |
S******** Ç**** (50) - ANKARA
2.defa alıyorum. Yataş devamlı kullandığımız ürün. Bundan iyisi can sağlığı. Birde Hepsiburada indirimi ile eve teslim gelince. Teşekkürler
NK
NK
18 Kasım 2020, Çarşamba |
n***** k****** - İzmir
Daha önce de kullanıyordum çok memnumdum fiyatını uygun görünce yine aldım tavsiye ederim normal f
De yastık kullanmayı hiç sevmem ama bu çok rahat hiç yokmuş gibi başınıza göre şekil alıyor güzel konforlu
ND
ND
19 Kasım 2020, Perşembe |
N**** D***** (59) - Tekirdağ
Ürünü boyun fıtığından dolayı aldım ağrı ile geçen gecelerim geride kaldı rahat bir uyku uyuyabiliyorum düşünmeden alın yataşa ve hepsi burada ya tesekkurler.
EA
EA
01 Ocak, Cum |
E** A****** (26) - İstanbul
Genis omuzlu degilseniz cok cok guzel bir yastik, basinizi koydugunuzda seklini aliyor
MÇ
MÇ
07 Ocak, Per |
M***** Ç**** (43) - SAKARYA
2 yildir kullaniyorum. Cok oyi.Alıştıktan sonra başka yastıkta yatamıyorsunuz.
FC
FC
07 Ekim 2020, Çarşamba |
F**** C**** - İstanbul
Sert yastiktan kurtuldum sonunda, sahane. Kafanizin ve boynunuzun seklini aliyor, bence asiri rahat
IG
IG
19 Ekim 2020, Pazartesi |
i***** g******* - Kocaeli
Çok memnun kaldım indirimdeyken almıştım,indirimi bekliyorum tekrar
CP
CP
11 Kasım 2020, Çarşamba |
C***** P******* - Ankara
Boyun ağrısı çekenler için ideal bir yastık. Kargo paketlenmesi özenliydi.
AD
AD
08 Ocak, Cum |
AYŞE D**** - Manisa
Kaliteli ürün ve tam istediğim gibi. Teşekkür ederim.
IY
IY
12 Mayıs 2020, Salı |
i****** y**** (55) - İstanbul
Normal yastıklardan daha rahat. Eşim ve kendim için 2 tane aldık ve çok memnun kaldık. Kafanız yastığa gömülüyor. Sertlik derecesi bize uygun geldi. Paketleme ve teslim süresi de gayet iyiydi.
HO
HO
17 Mayıs 2020, Pazar |
h**** o*** - Kocaeli
Urun guzel ancak genis omuzlular icin yan yatislarda alcak gelecektir. Onun harici anlatildigi gıbı guzel urun.
TB
TB
17 Nisan 2020, Cuma |
tamer b**** (32) - İstanbul
Uyku kalitesini kesinlikle arttırıyor ve normal yastık kullanamaz hale geliyorsunuz. Kesinlikle herkesin tercih etmesi gereken bir ürün.
HA
HA
18 Temmuz 2020, Cumartesi |
H**** A*** (43) - İstanbul
Daha önceden kullandım, yenilemek için aldım. Tavsiye ederim. Korumasız geldiği için ambalajı patlak geldi.
BB
BB
16 Aralık 2020, Çarşamba |
B******** B**** (25) - Adana
çok ince oluyor horlama yapıyor