Ultıma DC200 Koşu Bandı Değerlendirmeleri
ÖK
29 Kasım 2023, Çarşamba |
ömer k****
10 numara 5 yıldız tavsiye ederim
Kaliteli ürün yürüme alanı çok iyi ben 1.80 boyum 89 kiloyum. ilk çalıştırmada yanında gelen sıvı silikon yağı bandın sağ tarafındaki turuncu tıpayı açıp 3te1' ini koyup biraz yağlanmasını sağlayın sprey yağlama için klasik yöntem bandı elinizle kaldırıp sağ ve sol yandan üst orta alt bölgeye sıkın.
TV karşısına koyun açın müziğinizi filminizi motivasyon ile kalorinizi günlük yakın kilonuzu verin
AS
AS
09 Kasım 2023, Perşembe |
adem s****
Ürün gerçekten güzel daha pahalı Koşu bantlari gibi olmasa da işinizi görür bir ürün çok paralar verip de ve evinizde çok yer kaplamasını istemiyorsanız bu ürün gerçekten ideal 0 ile 12 hız arası gayet güzel bence ses konusuna gelirsek gayet sessiz bir ürün ne alttaki ne üstteki komşunuzu rahatsız etmez düşünmeden alabilirsiniz emeği geçen herkese teşekkür ederim
UG
UG
07 Kasım 2023, Salı |
u*** g****
5 yıllık koşu bandımı yedek parça sıkıntısı nedeniyle attım. Bu ürünü kurumsal fitnat olması ve yedek parça garantisi vermesi nedeniyle seçtim. Çok sessiz 45db. Kurulumu çok basit. Hepsijetxl kargo ile geldi kargo da kaliteliydi
DD
DD
08 Kasım 2023, Çarşamba |
d**** d****
Ürün sağlam elime ulaştı. Kurulum çok basit. Sadece tutma yerini sabitleyip tablet/telf. Tutucuyu kuruyorsunuz. Kumanda kullanımı basit. Ekranda hız zaman vs göstergesi var. Tek eksi yönü adım saymıyor. Akıllı Saatiniz varsa çok da önemli değil. 1haftadir deneyimliyorum.100kg 6.5-7 arası koşabiliyorum. Daha fazla hızı artıyor tabi. Beklentimin çok çok üstünde. Evde yürüyüş/koşu için çok çok iyi. Kesinlikle Tavsiye ederim.
BŞ
BŞ
04 Haziran, Sal |
B**** Ş****
Ürün 1 günde teslim edildi. Paketlemesi kusursuzdu. İlk kurulumu yapıp test ettim. Sessiz çalışıyor. Çok beğendim. Herkese tavsiye ediyorum.
KÖ
KÖ
01 Şubat, Per |
K**** Ö****
Ürünü tercih sebebim boyut olarak yürüyüş bantlarından daha konforlu görünmesi ve hız açısından daha üst seviyelere çıkabilmesiydi. Zaten koşu bandı olarak geçiyor ben yürüme amaçlı aldım. 1 haftadır her gün 1 saat kullanıyorum. Diğer yürüme bantları yorumlarında rastladığım "Durma , bant kayması , tutamaçtan elektrik çarpması" gibi bir probleme rastlamadım. Yürüme alanı en ve boy olarak gayet yeterli . Alt kata ses gidiyor mu emin değilim ama rahatsız edici bir sesi yok . Ürün etiketinde mat ile kullanılması tavsiye edilmiş . Netice olarak, ürün sağlam ve kullanışlı.
Fiyat olarak da uygun fiyatlı yürüme bantları ile arasındaki fiyat farkına değer . Horoz lojistik ile gönderildi. Sipariş tarihimden itibaren 7. gün teslim aldım .
NA
NA
17 Kasım 2023, Cuma |
N**** A****
Hemen kurup denedik, çok basitti kurulumu, hafif ve sessiz de çalışıyor. Hız ayarları da bu fiyat skalasında en iyisi. Tek eksisi adım saymaması. Tam bir fiyat/performans ürünü.
EB
EB
05 Ocak, Cum |
E**** B****
Ortalama bu fiyatta olan koşu bantlarını çok araştırdım bu ürünün yorumu azdı ama güvenip aldım parasını sonuna kadar hakediyor. Genişliği uzunluğu yeterli, kötü koku 1 kere geldi sonra geçti, bant kayması olmuyor, aniden durmuyor ya da 30 dk sonra durmuyor ben 1 saate kadar çalıştırdım aniden durma olmadı. Koşu yapmadım henüz yürüyüş için aldım bu beklentimi fazlasıyla karşılıyor zaten hızı koşu yeterli için yeterli düzeye çıkıyor bu da avantajları arasında yorumumu nerdeyse 1 aydır kullanıp bilgi olsun diye yazdım.
DY
DY
18 Kasım 2023, Cumartesi |
D**** Y****
Çok güzel çok mükemmel En yakın arkadaşım
TY
TY
27 Kasım 2023, Pazartesi |
T**** Y****
Beklediğimden çok çok iyi. Sesi rahatsız edici düzeyde değil bana göre sessiz çalışıyor. Yer kaplamıyor öndeki tekerler taşıma da kolaylık sağlıyor.Tek sıkıntısı durdurup kaldığım yerden devam edemiyorum durdudunca komple sıfırlanıyor her şey ( km/ kalori/dakika). Tam fiyat performans ürünü.