Hareketli Park - Rebecca Finn Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (311)
Fotoğraflı değerlendirmeler (4)
HS
HS
17 Nisan 2020, Cuma |
H****** S******** - İstanbul
Resimler karmaşık değil. Hareketli sayfalar eğlenceli.

MS
MS
14 Ocak, Per |
m***** s***** (39) - Adana
17 aylık bebeğim icin aldim.kitap okumayı sevdirmek için guzel. Dikkat cekici . Hareketli kısımlara daha cok odaklaniyor simdilik ama kitaba ön hazırlik gibi sevimli bir urün . 2 günde elime ulastı.

KP
KP
24 Kasım 2020, Salı |
Kübra P***** - Antalya
Bu kadar hizli beklemiyordum 1 günde teslim aldim harikasin hepsiburada😍 e kitaplar zaten harika💕

DA

ÖÇ
ÖÇ
27 Kasım 2020, Cuma |
Ö********* Ç**** - İstanbul
Açık konuşmak gerekirse Hepsiburada ya teşekkür ederim çünkü ürün çok hızlı şekilde ulaştırıldı , faturama çok rahat ulaşabiliyorum , ürünler eksiksiz , daha önce En önemli rakip firmadan alışveriş yapardım ama 2 aydır hepsiburada yı tercih ediyorum sebebi yorumda bu yaptığınız reform ile beni kazandınız sizden memnunnuz teşekkürler.
MŞ
MŞ
08 Aralık 2020, Salı |
M**** Ş*********** (37) - Manisa
İş bankasının tüm hareketli kitapları gibi bu da çok güzel. Ancak daha az detaylı. Hareketli tatil ya hareketli şehir gibi daha ince detaylar yok. Daha büyük resimler ve az detay var. Yine de 17 aylık kızımın ilgisini çekiyor.
SK
SK
09 Aralık 2020, Çarşamba |
S**** K***** - İzmir
1 yaşındaki kızım için aldığım bir seri.. Yirtamadigi için çok severek kullanıyoruz😊 ayrıca her zamanki gibi hızlı teslimat için teşekkürler..
BÜ
BÜ
10 Kasım 2020, Salı |
B**** Ü*** - Ankara
Bu serinin en güzel kitaplarından biri. Efsane kasımda efsane fiyata aldım. Hepsijetle jet hızında geldi. Teşekkürler hepsiburada.
17 Kasım 2020, Salı |
B******* U***** - İstanbul
Tüm serilerine hayranız hem motor beceri geliştirici hem hikayeli hem nesne bulma gibi oyunlarla destekleniyor. Mutlaka her çocuğun kitaplığında olmalı. Üstelik en uygun fiyat bu sitede.
DD
DD
17 Kasım 2020, Salı |
D**** D********* (33) - İstanbul
Kitap çok eğlenceli, kızımın oldukça dikkatini çekti. Tek sorun içindeki hareketli parçayı çıkarırken bebeğim o kısmı söktü :) biraz daha sağlam olmalı sanki
HA
HA
10 Kasım 2020, Salı |
H***** A****** - Ankara
Bu serinin bir kitabı oğlum 10 aylıkken hediye gelmişti ve hemen kullanmaya başladık çünkü çizimlerini ve hareketli bölümlerini çok sevdi. Kitap kapağı ve sayfalar aynı kalınlıkta ve sertler, çizimler ve renkler çok sanatsal.
AD
AD
25 Kasım 2020, Çarşamba |
A**** D****** (32) - Düzce
Müthiş bir seri. Neredeyse bütün kitaplarını aldık. Oğlumuz severek okuyor, bolca resimli olduğu için bolca hikaye anlatılabiliyor. Hareketli olma özelliği ise özellikle yemek yerken oyalanması açısından harika. Evin her yerinde okuduğumuz kitaplardan.
EG
EG
25 Aralık 2020, Cuma |
E*** G***** - Bursa
Kitaplar seri olarak cok guzel ince motor gelisimi icin cok faydali. En uygun fiyata hepsiburada dan buldum. Kargo ozenli ve hizliydi. Hepsiburadaya sorunsuz ulastirdigi icin ve uygun fiyatli oldugu icin tesekkur ederim.
25 Aralık 2020, Cuma |
B******* U***** - İstanbul
Harika bir kitap, okadar sevdik ki diğer serilerini de sipariş verdik. Aylardır elimizden düşmedi hem motor beceri geliştirici hem hikayeli hem nesne bulma gibi oyunlarla destekleniyor. Mutlaka her çocuğun kitaplığında olmalı.
MÖ
MÖ
04 Ocak, Pts |
M**** Ö***** - Karabük
Bütün seriyi alacam galiba çok güzel çok hızlı kargo edildi teşekküler
Mİ
Mİ
06 Ocak, Çar |
MUAZZEZ İ**** - İstanbul
hareketli kitapların 2 tanesini almıştım. şimdi diğer serilerinide tamamlamayı düşünüyorum. kaliteli ve ilgi çekici
SG
SG
04 Ocak, Pts |
S****** G******* - İstanbul
16 aylık kızım için aldım, seviyor, hareket ettirdiğinde değişiklikleri fark ediyor oldukça kaliteli güzel kitaplar.
HB
HB
20 Ocak, Çar |
H**** B***** (32) - Antalya
Çok güzel bir kitap kızım bu kitaplar sayesinde kaliteli vakit geçiriyor
MD
MD
10 Ocak, Paz |
M*** D****** (29) - Çanakkale
Kitaplar çok kaliteli hepsiburada çok hızlı ve güvenilir ne kadar alsak hızlıca kargoluyor 🙏🙏
ÜÖ
ÜÖ
07 Ocak, Per |
ü**** ö*** (33) - Denizli
Kargom hızlı ve kitapların kalitesi çok iyi ancak 12 aylık bebekler için uygun değil. Ben 2 yaş için bütün serileri alıyorum.