Attlas ATK 150 Tilki Kuyruğu 1050 W Değerlendirmeleri
AS
AS
06 Eylül, Cum |
A**** S****
Attlas markasını özellikle seçtim, metal şanzıman lı performansı son derece yüksek, memnun kalırsınız
MC
MC
04 Haziran, Sal |
m**** c****
Güzel ürün Bire bir aynısı geldi bi kac deneme yaptim ucu kaliteli olduktan sora sıkıntı yok önemli olan kesme ucu kaliteli olsun.
IK
IK
25 Kasım 2023, Cumartesi |
ibrahim k****
Ürünü fiyat kampanyası olduğu için ve yorumlarına bakarak aldım. 700w fiyatına 1050w ürün sonuçta. Henüz kullanmadım. Fakat çalışıp çalışmadığını test ettim. Beğenmedim tek şeyi tetik için emniyet kilidinin olmaması. Kilit sadece en hızlıda kilitliyor. Çalışmaması için değil
Kullanıcı bu ürünü 7Kat satıcısından aldı.
SŞ
SŞ
15 Nisan 2021, Perşembe |
s**** ş****
Arkadaşlar merhaba 2 gündür kullanıyorum, şuan icin bi sorun yok, yıllarca skill marka tilki kuyruğu kullandım skill de şöyle bi sıkıntı vardı, bıçağın takildigi kısımda koruma yuvası yoktu,ama atlas markasında bıçağın takıldığı kisima Yuvarlak metal bi parça eklemişler, sağlamlık adına bu durumdan olumlu etkilendim, ayrıca bu tür makinalarda önemli olan bicak yani testeresi ucuna takılan,köreldigini hissettiginiz anda acilen bıçağı değiştirin,2 günde bir eliniz ile bıçağı gezin yoklayin,sivrilik ne durumda, farkında olmadığınız kör bıçakla kesmeye devam etmeniz demek bi süre sonra makinaya zarar vermeye başlıyor unutmayın, kör bıçakla keserken bastiriyorsunuz bastırırken de farkında olmadan makina zorlanıyor, ben bay-tec ve GFB marka tilki kuyruğu testeresi kullanıyorum, bütçeme Uygun, okuduğunuz için teşekkürler.
Kullanıcı bu ürünü İhtiyaçUzmanı satıcısından aldı.
MÖ
MÖ
03 Aralık 2023, Pazar |
M**** Ö****
Oldukça güçlü Umarım uzun ömür ve performanslı çıkar.
Kullanıcı bu ürünü 7Kat satıcısından aldı.
YB
YB
11 Temmuz 2022, Pazartesi |
Y**** B****
Kurban için aldım. 900kg hayvanda kullandım. Hiç bir sorun yok tavsiye ederim. Büyük kolaylık. Alın dursun kenarda. On numara. Devir hızı gayet iyi
Kullanıcı bu ürünü BAHÇECİLER satıcısından aldı.
AC
AC
15 Ağustos 2020, Cumartesi |
ayhan c****
Usta atlas atk 150 cihazınızı bayramdan önce aldım ürün ve teslimattan memnun kaldım öncelikle bunun için teşekkür ederim yalnız kurbanda çalışırken testere taktığımız yuvarlak aparat öne doğru çıktı ve öğleden sonra cihazı kullanmadık şimdi ne yapmalıyım cihazı tamir için veya değişim için nereye yollamalıyım Allah'a emanet olun
Kullanıcı bu ürünü BİTTİBİTİYOOO satıcısından aldı.
MY
MY
14 Kasım 2020, Cumartesi |
m**** y****
Sırf ürünü denemek için köye odun kesmeye gittim.Yalnız bundan önce 2 adet testere ucu almam gerekti.Çünkü ürünle birlikte yaklaşık 10 cm boyunda 1 adet metal kesme 1 adet de ağaç kesme ucu geldi.Uçlar kısa kaldığı için 30 cm boyunda testere ucu aldım.Ara ara dinlenmek suretiyle 2,5-3 saat farklı sağlamlıklarda kalın ağaçları kestim bana mısın demedi.Güçlü bir alet.Kullanırken dikkatli olmak gerekiyor sıkıntı yaşamamak için .Bu aletleri kullanırken en büyük problem ise testere ucu belli kullanımdan sonra ürüne monte edildiği yerden kırılıyor.Oda sizin zorlamanıza lazım.Ben kasım indiriminden faydalanarak aldım tavsiye de ederim düşünenlere.
Kullanıcı bu ürünü BİTTİBİTİYOOO satıcısından aldı.
EK
EK
17 Kasım 2021, Çarşamba |
e**** k****
Güzel bir ürün herkese tavsiye ederim
EE
EE
19 Nisan 2021, Pazartesi |
e**** e***
İlk aldığım tilki kuyruğu tıp testere. Kurban bayraminda kemik kesme işinde de, ağaçların kalın dallarını budama işinde de rahatlıkla kullandım.